ZATVARANJE PROMETNICA - 24. RALLY POREČ

Jedna od etapa 24. izdanja "Rally Poreč"-a prolazit će kroz Općinu Sveti Lovreč, i to u subotu, 30.09.2023. u trajanju između 13:00 i 19:30 sati.
Poštovane sugrađane i prolaznike namjernike obavještavamo kako nam predstoji veliki sportski događaj, to jest 𝟐𝟒. 𝐢𝐳𝐝𝐚𝐧𝐣𝐞 "𝐑𝐚𝐥𝐥𝐲-𝐣𝐚 𝐏𝐨𝐫𝐞𝐜̌"!
Već od 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐤𝐚, 𝟐𝟖.𝟎𝟗. 𝐢 𝐩𝐞𝐭𝐤𝐚 𝟐𝟗.𝟎𝟗., prijavljene trkaće posade će upoznavati stazu, a čija će jedna etapa voziti kroz Sveti Lovreč, Herake i Lakoviće na području naše Općine.
𝐙𝐚 𝐯𝐫𝐢𝐣𝐞𝐦𝐞 𝐮𝐩𝐨𝐳𝐧𝐚𝐯𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐳𝐞 𝐩𝐨𝐬𝐚𝐝𝐞 𝐬𝐮 𝐝𝐮𝐳̌𝐧𝐞 𝐝𝐫𝐳̌𝐚𝐭𝐢 𝐬𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐞𝐭𝐧𝐢𝐡 𝐩𝐫𝐨𝐩𝐢𝐬𝐚, na što su upozoreni Prometnim pravilnikom. 𝑈𝑘𝑜𝑙𝑖𝑘𝑜 𝑠𝑒 𝑘𝑜𝑗𝑎 𝑜𝑑 𝑝𝑜𝑠𝑎𝑑𝑎 𝑛𝑒 𝑏𝑢𝑑𝑒 𝑑𝑟𝑧̌𝑎𝑙𝑎 𝑃𝑟𝑎𝑣𝑖𝑙𝑛𝑖𝑘𝑎, 𝑚𝑜𝑙𝑖𝑚𝑜 𝑉𝑎𝑠 𝑑𝑎 𝑜𝑏𝑎𝑣𝑖𝑗𝑒𝑠𝑡𝑖𝑡𝑒 𝑛𝑎𝑑𝑙𝑒𝑧̌𝑛𝑒 𝑛𝑎 𝑡𝑒𝑙𝑒𝑓𝑜𝑛 098 368 863, a koji će promptno reagirati i poduzeti daljnje mjere.

𝐔 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮 𝟑𝟎.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟑. 𝐨𝐝 𝟏𝟑:𝟎𝟎 𝐝𝐨 𝟏𝟗:𝟑𝟎 𝐬𝐚𝐭𝐢 𝐜𝐞𝐬𝐭𝐚 𝐒𝐯𝐞𝐭𝐢 𝐋𝐨𝐯𝐫𝐞𝐜̌ - 𝐇𝐞𝐫𝐚𝐤𝐢 - 𝐋𝐚𝐤𝐨𝐯𝐢𝐜́𝐢 - 𝐒𝐯𝐞𝐭𝐢 𝐋𝐨𝐯𝐫𝐞𝐜̌ 𝐛𝐢𝐭 𝐜́𝐞 𝐳𝐚𝐭𝐯𝐨𝐫𝐞𝐧𝐚 𝐳𝐚 𝐣𝐚𝐯𝐧𝐢 𝐩𝐫𝐨𝐦𝐞𝐭 𝐳𝐛𝐨𝐠 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐞𝐛𝐚 𝐨𝐝𝐫𝐳̌𝐚𝐯𝐚𝐧𝐣𝐚 𝐛𝐫𝐳𝐢𝐧𝐬𝐤𝐢𝐡 𝐢𝐬𝐩𝐢𝐭𝐚.
Zato se umoljava lokalno stanovništvo, pogotovo stanovnike tih naselja, da se pridržava uputa redara i da ne dolazite na prometnicu gdje se održava utrka. Preporuka je da se sve za normalno funkcioniranje obavi dan ranije, a ukoliko je nešto hitno, obavijestite i kontaktirajte najbližeg suca s radio stanicom i bit će poduzeto sve da Vam se pomogne.


<<< Povratak