Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine

Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju Stožer civilne zaštite Općine Sv. Lovreč obavještava sve zainteresirane da je dana 25. ožujka 2022. godine na mrežnim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH objavljen Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju, koji je dostupan na poveznici:
https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/javni-poziv-za-dostavu-ponuda-vlasnika-stambene-jedinice-za-stambeno-zbrinjavanje-raseljenih-osoba-iz-ukrajine-u-pojedinacnom-smjestaju/5518
 


Zainteresirani Ponuditelji stambene jedinice mogu predati obrazac "Ponuda smještaja za raseljene osobe", koji je ujedno i zahtjev za pregled stambene jedinice, putem elektroničke pošte na adresu opcina@sveti-lovrec.hr ili neposredno u pisarnicu Općine Sv. Lovreč, gdje se može podići i obrazac u tiskanom obliku, svakim radnim danom od 8,00 do 14,00 sati.
Nakon zaprimanja ponude za smještaj, ponuditelj će biti obaviješten o vremenu nadzora, odnosno provjere da li ponuđeni smještaj zadovoljava propisane uvjete.


<<< Povratak