Obavijest o izdavanju propusnica građanima

Obavijest o izdavanju propusnica građanima

Građanima s prebivalištem na području Općine Sv. Lovreč i pripadajućih naselja, kojima se izdaje propusnica temeljem točke 2e (iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i ostalih potrepština) Odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta od 23. ožujka 2020., Stožer civilne zaštite Općine Sv. Lovreč izdaje propusnice na način da se:
-          ime i prezime, OIB, Adresa, broj telefona, e-mail
-          razlog korištenja propusnice
dostave na mail adresu: greis.poropat@sveti-lovrec.hr

Skenirana i ovjerena propusnica će se dostaviti mailom na adresu pošiljatelja.
 
Zahtjev za izdavanja propusnice može se dostaviti i putem telefona 052/448 – 195 te će ga ispuniti dežurna službena osoba.
 
Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 8 do 13 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 13 sati bit će izdani sljedeći dan.
 
Svi oni koji trebaju propusnicu radi obavljanja posla trebaju se obratiti svojim poslodavcima.
 
Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji te je svako kršenje ove mjere podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

PROPUSNICE NISU POTREBNE ZA KRETANJE GRAĐANA UNUTAR OPĆINE SV. LOVREČ I OSTALIH NASELJA KOJA SPADAJU POD OPĆINU SV. LOVREČ.<<< Povratak